Deponti

depo_logo_655

Met Deponti Fiano maakt u van uw terrasoverkapping letterlijk in een handomdraai een luxe tuinkamer. Met veel plezier geniet u het hele jaar door van uw tuin én uw terras. U creëert als het ware een nieuwe plek in uw huis waar binnen en buiten samenkomen.

Ultiem buitengevoel

De glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen. Ze kunnen in twee tot zes sporen lopen en hebben geen omlijsting. Daarmee bieden ze een onbelemmerd uitzicht op uw tuin. Daarnaast beschermt een glazen schuifwand ook tegen weer en wind. Zo geniet u, óók met minder mooi weer, van het ultieme buitengevoel. En wanneer de weersomstandigheden het toelaten, opent u de panelen eenvoudig.

Aluxe

ALUXE_aufAlu_MitSchatten

Ultiem buitengevoel

Een Aluxe tuinkamer is een prachtige manier om uw woning uit te breiden en het woongenot te vergroten, het hele jaar door. Maak van uw terras een toevluchtsoord waar u kunt genieten van het veranderende landschap. Of het nu vallende bladeren in de herfst, een glinsterend winterlandschap of de eerste knoppen in het voorjaar zijn, door het panoramische uitzicht beleeft u de natuur van dichtbij. 

Het gebruik van duurzame materialen en een hoogwaardige coating, dragen bij aan doordachte systemen die passen bij moderne architectuur, maar ook perfect aansluiten op de meer traditionele bouwstijlen. De productontwikkeling is altijd gebaseerd op de laatste innovatieve en technische trends. Creativiteit en duurzaamheid gaan hand in hand bij Aluxe. 

Regen, sneeuw, zon of wind, onze producten trotseren alle weersomstandigheden zodat u in elk seizoen van uw tuin kunt genieten.